KOM HELPEN

VACATURES

Vrijwilliger Solidariteitsfonds

De vrijwilliger gaat het gesprek aan met een persoon welke een aanvraag indient bij het Solidariteitsfonds. De vrijwilliger luistert vooral goed en maakt het probleem inzichtelijk. De vrijwilliger beziet of er binnen de sociale kaart oplossingen zijn, waarvan nog geen gebruik is gemaakt. Indien er geen andere oplossingen zijn wordt bekeken of een donatie of lening vanuit het Solidariteitsfonds mogelijk is. Indien gewenst ondersteunt de vrijwilliger de aanvrager bij het vinden van structurele oplossingen.

Lees hier de gehele advertentie

 

Coördinator Maatjesproject "Er zijn voor jou"

 

Een leuke zelfstandige en afwisselende functie waarin je bezig bent met het werven, koppelen en begeleiden van maatjes en deelnemers. Op dit moment is er één coördinator actief voor het maatjesproject en we zoeken er nog een bij om de taken te verdelen,elkaar te ondersteunen en vervangen.

Binnen Met elkaar, zoeken we naar andere vormen van ondersteuning, om meer mensen te kunnen helpen. Het kan daarom zijn dat de inhoud van de het werk op termijn verandert.
Met Elkaar, Oss tegen Armoede beschikt niet over een eigen kantoorruimte. Vergaderingen en overleg vinden plaats bij mensen thuis, maatjesavonden worden in het Talentcentrum Oss gehouden.

Lees hier de gehele advertentie

 

Maatjes gezocht

 

Maatjesproject "Er zijn voor jou"

Er zijn voor iemand, wil jij dat? Zoek je een uitdaging? Zou je best iets willen doen voor iemand die het moeilijk heeft, maar weet je niet hoe? Reageer dan op deze oproep om maatje te worden bij het Maatjesproject "Er zijn voor jou"!

E-mail: Maatjesproject@erzijnvoorjou.nl

Tel. 06-21850860

Lees hier meer.

SchuldHulpMaatjes gezocht

Lees hier meer.

Blijf op de hoogte

Ben jij geïnteresseerd in onze acties, successen en events? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Jeneverbes 75

5345 JB Oss

Volg ons op Facebook

  • Facebook - Grey Circle

© 2017 by Hoogstede Ontwerpt & de Media Praktijk Academie